herberg the four seasons
Actief of ontspannen vakantie in de Eifel!
In het appartement bevind zich een boek met alles wat er in de omgeving te beleven valt. Dit boek wordt elke keer weer aangevuld met up to date informatie

De Eifel is een perfecte regio voor een sportieve fiets- of wandelvakantie. Je maakt hier fantastische wandel- of fietstochten, waarbij je kunt genieten van het adembenemende landschap. Zo heb je bijvoorbeeld de ‘Vulkanradroute-Eifel’ van 68 km., of de ‘Eifel-Ardennen-Radweg’, een 112 km. lange route, waarvan 9.3 km. nog door België gaat. De talrijke Maren (vulkaanmeren), zoals het Laachermeer, bieden een goede mogelijkheid voor watersporten. Actieve mogelijkheden kun je dus direct vanuit je vakantiewoning in de Eifel benutten. De heilzame bronnen bieden mogelijkheden tot een gezond kuurdagje . Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het kuuroord Bad Münstereifel. Of blijf lekker 'thuis' in één van onze vakantiehuizen in de Eifel, met een boekje en (Moezel)wijntje op de bank!
Bezoek Trier, vanuit je vakantiehuis!
Een van de bekendste plaatsen is Trier, de oudste stad van Duitsland, waar je ook nog goed kan zien dat de Romeinen hier hun sporen hebben nagelaten. Andere Romeinse steden zijn bijvoorbeeld Speyer, Mainz en Koblenz. Bij aankomst wordt men al verwelkomd door de imposante Porta Nigra, de stadspoort die door de Romeinen in de 3de eeuw is gebouwd.Bezienswaardigheden:
Bij Ouren het Drielandenpunt tussen Belgie – Duitsland en Luxemburg. Hier staat ook het monument.
In Daleiden is er een tropische tuin te bezichtigen met honderden prachtige orchideeën. In Lünebach bevindt zich de Eifel Zoo.
webdesign: Mart Bevelander
herberg the four seasons