herberg the four seasons
omgevingSevenig Our is een rustiek, klein dorpje met ± 60 inwoners midden in een omgeving die bestaat uit de mooiste bossen en weiden in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts, en maakt deel uit van het district Bitburg-Prüm.
Sevenig Our is 3 uren rijden vanaf Utrecht.
De Eifel is een prachtig natuurgebied gelegen in het uiterste oosten van Belgie, en grotendeels in Duitsland. Wandelen, fietsen, langlaufen, weekendje weg zijn hier de sleutelbegrippen.
De Eifel is ook een eersteklas wandelgebied. Goed voor lichte tochtjes, genieten van de eerlijke boerenkeuken, een wijntje uit het Ahrdal of een biertje uit Bitburg!

Bezienswaardigheden:
Het vakantiehuis ligt in de directe omgeving van het drielandenpunt (Ouren) tussen Duitsland, België en Luxemburg. Hier staat ook het monument. In Daleiden is er een tropische tuin te bezichtigen met honderden prachtige orchideeën. In Lünebach bevindt zich de Eifel Zoo.
Een actieve vakantie vol natuur, cultuur en ontspanning, op korte rijdafstand? Ontdek de Eifel! Net over de grens langs de Rijn en de Moezel vindt u deze romantische streek, een middelgebergte met glooiende heuvels, Moezel-)wijngaarden, sfeervolle plaatjes en sprookjesachtige kastelen. De aantrekking ligt in het bijzondere landschap, met beboste heuvels en de vulkaanmeren van de Eifel, gecombineerd met interessante bezienswaardigheden en stadjes. Het landschap van deze streek is gevormd door het vulkanisme. De gebergten worden afgewisseld met meren, die ook wel 'de blauwe ogen' van de Eifel genoemd worden. Op cultureel gebied is hier genoeg te vinden; de Kelten en Romeinen hebben ook hier hun sporen achtergelaten. Vanuit je vakantiehuis in de Eifel kun je kennis maken met deze regio… Je komt vast nog eens vaker terug!
De Eifel in Duitsland is ideaal voor een korte vakantie. Het is kortbij, er is groen, er zijn veel toeristische voorzieningen, de meeste steden zijn niet overspoeld door toeristen, er is cultuur en je kan genieten van een rood wijntje in de Ahrvallei


webdesign: Mart Bevelander
herberg the four seasons